Een LED, Plasma of LCD scherm voor gebruik op beurzen of evenementen.

Die zal op een standaard of voet moeten staan

Grappig hoe dingen kunnen lopen. Wijzelf, Misc.– een audiovisuele dienstverlener uit regio Utrecht, vonden TV standaarden te duur. Helemaal in verhouding met wat een TV scherm vandaag de dag kost. Daarnaast vonden we ze eigenlijk allemaal ook bijzonder lelijk en incourant…

Als antwoord hierop hebben wij een partner ingeschakeld die ons eigen ontwerp kon produceren. Resultaat: een prachtig, minimalistisch ding dat staat als een huis, ijzersterk is en bovendien de goedkoopste in de markt is.Daar zullen andere audiovisuele bedrijven ook wel oren naar hebben dachten we. En dat was ook zo.

Maar wat ons verraste is dat deze site en dus TVStand meer en meer werd opgepikt door bedrijven uit allerlei andere segmenten.
Het MKB, ICT bedrijven, winkels, allerlei bedrijven die zelf in bezit zijn van een scherm om mee te nemen naar beurzen, congressen of andere evenementen. Schermen die meestal ook op een standaard moeten staan. Bedrijven die, zoals blijkt, dezelfde opvattingen hebben over het te dure aanbod van overwegend lelijke standaarden.

Dus horen we met regelmaat dat bedrijven blij zijn dat ze TVStand gevonden hebben. En eenmaal op deze site beland (wat niet altijd even makkelijk gaat met giganten als de beugelknallers, standaardgiganten etc…) hun keuze snel gemaakt is.

TVStand

Universele Televisie standaard voor LED, LCD en plasma TV

TVStand is ontstaan door onvrede over het overige aanbod van standaarden die wij te duur en niet bijster mooi vonden.Dat deze opvatting behoorlijk wordt gedeeld blijkt uit de interesse van anderen voor TVStand.

De standaard doet overwegend dienst in televisie studio’s of winkels en op beurzen, conferenties of andere evenementen waar televisieschermen snel, veilig en representatief geplaatst moeten worden.

Waarom is TVStand zo succesvol?

  • Hij is minimalistisch en mooi ontworpen
  • Hij is enorm veel goedkoper dan andere beugels.
  • Hij staat binnen no-time
  • Hij is universeel
  • Hij is tegen minimale meerprijs te customizen in andere RAL kleuren of afmetingen
  • Hij is ijzersterk
  • Hij is Verstelbaar op twee vaste hoogtes
  • Hij is heavy duty.. staat als een huis en tilt met gemak een loodzwaar scherm.
  • De kabels uit zicht zijn (kunnen door staander heen)