queeste naar tv standaard

De queeste naar de ideale TV standaard voor beurzen en evenementen.

TVStand siert ook het interieur van veel bedrijfsruimtes, winkels & musea

Ons probleem

Op onze zoektocht naar nieuwe standaarden / statieven voor de schermen die wij verhuren, kwamen we tot de conclusie dat ze niet alleen belachelijk duur in aanschaf zijn, maar vaak ook bijzonder lelijk.

Op een of andere manier wordt er geprobeerd van de standaarden zelf ook een kunstwerk te maken door overbodige frutsels toe te voegen. Glimmende delen, rare vormen en andere ‘ontwerp’ fratsen die wat ons betreft niks te zoeken hebben op een standaard.

Je kent ze wel, de ufo’s met dubbele of driedubbele buizen, de incourante piramide met de grote gaten of de omgekeerde Truss die gepromoveerd is tot tv standaard.

Onze oplossing

Wat ons betreft heeft een standaard op een beurs, expositie of evenement een ondergeschikte rol en moet derhalve zo onopvallend mogelijk zijn.

Lang verhaal kort; we hebben besloten zelf TV standaards te laten produceren. In eerste instantie voor eigen gebruik, maar al snel bleek er meer animo te zijn voor mooie (lees: basic) en betaalbare TV standaards. Interesse kwam niet alleen uit ons eigen werkveld, andere audiovisuele bedrijven, maar ook vanuit andere bedrijven die telkens met hun eigen schermen moeten klooien op beurzen.

Groter, kleiner, zwaarder of een andere kleur? Kan allemaal!

Het standaardmodel zal voldoen aan de meest voorkomende situaties, maar je zal maar een paars statief van 1 meter hoog nodig hebben: Doen we zo!

Onze lijnen met de producent zijn kort. We kunnen kleine oplages produceren en kunnen tegemoet komen aan vrij specifieke wensen. Grotere en zwaardere statieven en statieven in een andere RAL kleur zullen iets duurder zijn. Niet omdat wij er dan meer aan verdienen, maar omdat er meer of ander materiaal gebruikt moet worden.

mooie en betaalbare tv standaards

Grotere aantallen / korting / wederverkoop?

Yup kan, doen we vaker. Korting krijg je al vanaf 3 stuks. Bij 5 stuks nog meer, bij 10 stuks nog meer en vanaf 20 moeten we even handjeklap doen.

Korting op 1 exemplaar? Op de contactpagina hebben we een contactformulier voor u klaar staan.

That's it, meer valt er niet over te vertellen.

Maar er kan natuurlijk wel veel meer over gevraagd worden!