gratis tv standaard

Wat? Een gratis TV standaard?

Onze core business

Zoals elders op deze site te lezen, hebben we onze TV Standaarden op de markt gebracht uit frustratie over het beschikbare aanbod van dure en lelijke alternatieven. TVStand.nl is dus niet onze core-business.
Dat gezegd hebbende zaten we ineens te denken; die standaarden die we verkopen, daar komen uiteraard schermen aan te hangen. Maar wat komt er op die schermen? Juist, Filmpjes! En laat het maken van (uitleg) animatiefilmpjes nou wel onze core-business zijn!

Wij hebben al tientallen moderne, sympathieke (animatie) filmpjes gemaakt voor grote en kleine merken. Voor online gebruik en offline gebruik. Voor een campagne van een week of om langer dan een jaar actueel te blijven. Voor de IT sector, de horeca, bouwbedrijven, de medische sector… kortom we kunnen alle kanten op.

(Animatie)filmpje laten maken

Het heeft even geduurd… maar het kwartje is dan toch gevallen: Is het geen top-idee om onze (potentiele) klanten te verleiden tot het laten maken van een sjiek filmpje voor op hun schermen die gedragen worden door onze TVStand?
Misschien heeft u verouderde filmpjes draaien of een eenvoudige slideshow. Misschien is het tijd voor iets moderns en energieks dat de aandacht van uw doelgroep goed weet vast te houden en uw boodschap snel en helder overbrengt. Dat animatiefilmpjes hierin zeer succesvol zijn wordt telkens duidelijker.

Een aantal van onze producties

Long story short:

Aangezien u op zoek bent naar een standaard, heeft u hoogstwaarschijnlijk een monitor, op deze monitor moet hoogstwaarschijnlijk een filmpje afgespeeld worden. Als wij u mogen voorzien van deze (animatie) film krijgt u de TVstand van ons! Gratis! (En ja, voor die animatie film moet wél betaald worden:-)

En als de projecten wat ambitieuzer worden, dan kunnen er ook nog wel wat modules van af, of een extra standaard…

Hoe dan? Wat dan?

Mocht het in de pijpleiding zitten om een animatiefilm te laten maken, of hebben we u op ideeën gebracht? Trek dan even aan de bel!

Kunnen we bespreken aan wat voor soort film gedacht wordt en aan welke TVStand setup u zat te denken. Ook als de TVstand al eerder nodig is dan de film gemaakt kan worden kan er wel wat geregeld worden!

misc beeld en geluid logo tvstand

TVStand.nl is een initiatief van all round media bureau Misc.
Wij maken films, animaties, websites, webshops, drukwerk, reclame, verzorgen muziek en geluid. Bekijk een greep uit ons werk op onze website
www.miscwork.nl